Greenville Eat-in

Huisgemaakte burgers, gezonde salades en heerlijke koffie! Allemaal tijdens de lunch, diner of vergadering!

Even van kantoor weg voor een écht lekkere lunch? Een dagje onbezorgd flexwerken? Of een van onze heerlijke gerechten thuisbezorgd? Bij ons is de drempel laag en de kwaliteit hoog. Iedereen is welkom!

Onze burgers zijn gemaakt van 100% rundvlees en bereiden we elke dag vers voor jou! Naast onze streetfood specials hebben we ook gezonde salades, verse koffie en zoete verleidingen. Je kan gezellig komen eten in de Eat-in in Arnhem-Zuid of laat jouw gerechten thuisbezorgen!

Onze New York style Eat-in is gevestigd in Zuidpoort. De Eat-in combineert een sfeervolle aankleding met een gevarieerde streetfood kaart. In onze Eat-in hebben we handige flexplekken, luie hangbanken, mega snel WiFi en espresso van topkwaliteit!

Daarnaast bieden we jou een ruime selectie vergaderruimtes in Zuidpoort.  Kortom, alles op één plek en ook nog eens zeer betaalbaar! Ook nog eens met voldoende gratis parkeergelegenheid voor alle gasten.  Dus schuif gezellig aan voor een heerlijke fairtrade espresso met double chocolate brownie, een home-made burger of een gezonde Greenville salad!

Bekijk ons menu!

Of kijk op onze  Facebook of  Instagram pagina voor de laatste updates!

P.s. we zijn altijd opzoek naar versterking van ons team! Bekijk hier onze vacatures.